Sensible Soccer • Edelleen fantastinen peli ! 🙂

  Melkein voisi jo kutsua sanoin Ajaton Mestariteos ! (nimenomaan ne aidot ja alkuperäiset 1990-luvun versiot) Saattaa olla se peli mitä meikäläinen on tahkonnut aikojen saatossa tunneissa mitattuna jopa eniten. Ehkä jos PESsin kaikki vuosittaiset evoluutiot lasketaan yhteen niin se saattaa päästä aika lähelle. Mut tuollain ns. ”yksittäisenä” pelissä tämä huitelee varmaan omissa luokissaan… siinä jää Ufo : Enemy Unknown sekä Witcher 3 kans auttamattomasti jälkeen, siis pelitunneissa laskettuna ! ei välttämättä toki muutoin. Noh Nethack ois kans omalla tavallaan ”täysin ajaton” mut en mä sitä ole lopulta kovinkaan hirmuisesti tahkonnut.

  Häkellyttävää kun tuota aikoinaan joystickillä pisti menemään, niin toi toimii jopa näppäimistöllä yllättävän hyvin ! pelaa mielellään. Vähän samaa ihme efektiä kuin Flatoutissa ja Wreckfestissäkin, nekin on Yllättävän mainion tuntuisia näppiksellä pelattuna.

  GOG tarjoaa kivasti Sensible World of Soccer 96/97 peliä yleensä enempi kuin huokeaan hintaan.
  Sitten on tullut myös SWOS 2020, liekö ”epävirallisenvirallinen” fanipäivitys toi ? ilmeisesti pitkälti tuo rosterit pelaajien osalta tähän päivään ja näyttäis jotain muutakin pientä päivitysä olevan kans tehty..

  Saakohan tuohon GOGin versioon nuo vaikkapa tämän kesän EM-kisat laitettua ? tuskin GOG Galaxy versioon !? mutta jos tuon latailee koneelle ja sitten "muokkailee" tuolla 2020 jutulla joka tuolla aiemminkin ollut, vai mitenköhän tuo toimii ? onko joku testaillut tai laitellut noita muita arvokisoja tuohon Sensi 96/97:seen tai nykyajan rostereita seurajoukkueiden osalta !?

  Ois ollut hienoa kun vaikkapas Mikrobitti olis tehnyt kesäjutun ja siinä samalla ja ohjeet miten saada pelattua vanhassa kunnon Sensible Soccerissa tämän kesän (korona 2021) EM-kisat !

  Facessa on Sensible World of Soccer ryhmä (2,2t jäsentä siellä tällä hetkellä) jossa on noita ”kaikenmaailman uusia juttuja" tarjolla peliin.