Lego Hobbit • Ilmeisesti toimittaja tarvitsee lasit sillä ei tuota ilmatteeksi saa vaan pitää pulittaa vajaa 5 euroa. • Täh? Linkkivinkki uupuu. Jos kyseessä on vaikkapa Steam, niin ei sieltä mitään omaksi saa edes rahalla.

  Eilen ostin ihan omaksi GOGista neljä jonnin aikaa ostoslistalla keikkunutta peliä, tulivat winter salesiin halvalla. Yksi suunnittelematon pelinkin tuli ostettu 1,29 eurolla. Lisäksi sain kolme peliä ilmaiseksi. Oikeasti ihan omaksi. Kunhan siis vaan saa myös pelialustan eli Winukan tarvittaessa breikattua (onnistuu, no problemos).

  t: en tuhlaa aikaani saati rahojani DRM crapletteihin • Njoo, nyt bongasin jutun:

  Keskivertoa parempi tarjous koskee Lego The Hobbitin drm-vapaata pc-versiota.

  Höpö höpö: "LEGO® The Hobbit™ is provided via Steam key for Windows and Mac." = DRM kikkare

  Ja kuten Marko kirjoitti, niin kyllä pelistä €4,99 ruinataan. • humble ja gog versiot on drm-vapaita (mainosten mukaan). • GOG on DRM vapaa, Humble Bundle riippuu (yksi peli minulla sieltä on). Jos Humble Bundlesta saa Steam koodin, niin sitten peli ei kyllä ole DRM vapaa. En ole vielä kuullut Steamista voivan ladata pelin asennuspaketteja. Vieläpä sellaista, jolla pelin voi asentaa mihin tahansa koneeseen ilman vaadetta Steamista ja nettiyhteydestä.

  Tällainen lista löytyy: List of DRM-free games (ei muuten näy LEGO Hobbittia), mutta siinäkin vaaditaan lataamiseen ja asennukseen Steam client. Pelihakemiston sitten kai voi jollain menestyksellä (sivulla luetellaan kikkoja) kopsata muualle, mutta asennuspaketeista ei liene tietoakaan.

  GOGillakin on vapaaehtoinen clientti, mutta sitä ei tarvitse pelien lataamiseen. Ja GOGista saa ladattua oikeita asennuspaketteja. Linukan Firefoxilla juuri latasin Winukkapelejä. • no mulla on liuta ilmaisia pelejä steamissä ja humblessa mutta tuskin niitä tulen koskaan pelaamaan.