Slicks’n’Slide (PC 1993) • Pelissä on monta erilaista kulkuneuvoja ja niiden ominaisuudet vaihtelevat todella paljon ! kiihtyvyys, huippunopeus, kääntyvyys… ajotuntuma noilla kaikilla oli todella omansa eikä mitään toistensa kopioita ja kaikkia oli sillain eri tavalla nautinnollista ajaa ja ajofiilis huikea 🙂

  Kentät tai radat ovat myös todella monipuolisia kun on jäätä, vettä, hyppyreitä, hiekkaa joten pito vaihtelee jne… pelissä myös rataeditori jolla tehtiin aivan huikeita uusia ratoja käytännössä loputtomasti.

  Neljä pelaajaakin sitten maksimissaan huom ! saman! näppäimistön äärellä 😄 siinä jos missä on tiivistä tunnelmaa niin vimosen päälle kuin olla ja voi. Sitten kun näppikset olivat aikoinaan siitä mukavia että jos useampaa nappia painoi yhtä’äikää niin se ei aina osaa painalluksia noteerannut ja osalla meni aiva välillä mutkat ihan v*turalleen sen takia, se jos mikä oli jotain huisia ! näppäimet sai aina kukin pelaaja itse valkata ja sit koetettiin ettiä kombinaatioita mitkä ei jumittaisi sitten kovin pahasti.

  Peli on luokkaa, ikuinen klassikko, suoranaista neroutta sekä ajatonta hupia ! lisäksi vieläpä kotimaista käsialaa 🙂 Kirjaimellisesti tästä ei saman sohvan ääressä pelattava peli enää juurikaan paremmaksi tule, ja se on fakta.

  Niin… toki jos on isot äijänkörmyt siinä sohvalla pelaamassa nelistään, niin saattapi joutua oikein sylikkäinkin sit pelaamaan osa sakista mutta eikös sopu sijaa anna, joten kyllä se siitä herttaisesti mennöö ja hommat lutviutuu 😄

  Mutta mutta… kyllä siinä raavainkin mies jo herkistyy, jos viimeisessä mutkassa menettää varmana tulossa olleen voiton, kun näppäinkomento ei nyt vaan viitsinyt rekisteröityä kun joku perässähiihtelijä sattui painamaan sellaista nappia samaan aikaan joka sen blokkas, siinä jos missä on draamankaarta vaikka muille jakaa ! Jälkipelitkin voi sitten olla melkoiset, selittelyillehän ei sijaa anneta luonnollisestikaan, oma moka mikä oma moka ! opettelisit nyt hyvä poika ajamaan 😄 • @tomi-n sanoi ryhmässä Slicks’n’Slide (PC 1993):

  Niin… toki jos on isot äijänkörmyt siinä sohvalla pelaamassa nelistään, niin saattapi joutua oikein sylikkäinkin sit pelaamaan osa sakista mutta eikös sopu sijaa anna, joten kyllä se siitä herttaisesti mennöö ja hommat lutviutuu

  Voi olla, ettei tuolla onnaa, mutta uudemmille peleille periaatteessa voisi kytkeä monta USB-näppistä samaan koneeseen.

  Lisäksi voi olla, ettei tuota peliä nykyisillä näppiksillä neljä tyyppiä pelaa (siis yhdellä ja samalla näppiksellä). Nykynäppikset eivät välttämättä rekisteröi kovin montaa yhtäaikaista näppäimenpainallusta. • Hyvä peli aikoinaan, yksinkertaiset kontrollit jotka riittivät. Joillakin vehkeillä pito oli olematon ja auta armias jos missasi checkpointin.