Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans • Ehtaa vanhanajan sivuiltapäin mättöä pitkälti, lisukkeeksi ryyditetty hitusen pieniä minipelejä "laidasta laitaan".

  Peli uppoaa jos Terence Hill & Bud Spencer leffat uppoavat, joten täysin puhtaasti fanituote. Pelissä nimittäin on kaksin erinäisistä leffoista tapahtumapaikkoja ja tapahtumia, joita on kiva tai oikeastaan aika olennaistakin tietysti bongata, jotta homma kaikkensa pystyisi pelaajalleen antamaan 🙂

  Jos kyseinen kaksikko ei valkokankaiden osalta ole lähinnä sydäntä, ei pelin mekaniikat ja peli itsessään riitä pelkästään kantamaan, vaikkei mätkiminen nyt huonoimmastakaan päästä ole mitä on vastaan tullut, mutta pidemmän päälle aika puuduttavaa kuitenkin jos pelkästään pelillisesti asiaa tarkastellaan, eikä muutkaan pikkupelit nyt maata mullistavaa matskua ole.

  Grafiikoiltaan näyttää todella hyvältä ja ovat erityisesti sankarikaksikon onnistuneet pikselöimään todella upeasti ! Äänimaailman puolesta fanit ovat kuin kotonaan ja korvakäytäviä siltä osalta hellitään, aivan loistavat musiikit tässä jotka kunnioittavat enemmän kuin hyvin lähdematskuaan.

  Todella kelvollinen fanipläjäytys ! joka tarjoaa myös kaksinpelimahdollisuuden, joka vallan kiva lisuke 🙂 Tais olla alkujaan Kickstarter peli jolla itselleen rahoituksen haki.

  Pelkästään tämän seuraavan trailerin katsominen laittaa hymyn ulottumaan korviin asti, ja aaaaah tuota musiikkia ! sopii tuohon aivan täydellsesti !

  Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans - Official Trailer
  https://www.youtube.com/watch?v=mdAj3DQAUYM&t=31s • @tomi-n Tästä tuollainen Old School Heroes Edition ois ollut todella mainio 🙂 Harmi että taisivat tehdä hitusen turhan pienen erän tuosta ja meni aikoinaan ohitse joten se siitä. Ainakin PS4 ja Switch oli tarjolla tuota keräilyjuttua…. mutta ois todellakin kelvannut tuollainen fyysinen Collector’s Edition kun noin muutoin niitä aika paljon kuitenkin kerääntynyt, niin ei aihealueeltaakaan ois ollut hassumpi tapaus meikälle, kun leffat ovat enemmän kuin sydäntä lähellä noin yleisesti ja kyseisten herrojen ”enempi tai vähempi” 😄

  UNBOXING! Bud Spencer & Terence Hill Slaps and Beans Old School Heroes Edition
  https://www.youtube.com/watch?v=vlgl-OJ9gak