Age of Barbarian (Extended Cut) • Tässä ei turhaa pihtailla muskeleita eikä paljasta pintaa, noin muutoinkaan ei ujostella ihan kauhiasti

  Ehtaa tavaraa näytille biksuineen päivineen ja yläosattomineenkin, tuollaista ”1980-lukua” ja sieltä kausilta olevaa Barbaarimeininkiä, kun niitä enempi tai vähempi häröjä ns.roskafilmejä varsinkin Italian suunnalta pukkas oikein kunnolla tulemaan (jotka nousevat tänä päivänä arvoon arvaamattomaan kuten Deathstalkerit, Barbarian Queen, Beastmasterit.. siinähän sitä alkupalaksi ! mut tämä ei peittele niiden kunnioittamista ja pelkää näyttää juuriaan mistä ne kumpuavat, kuten ei myöskään kohuakin herttänyttä C64 The Barbarian peliä, jolle tämä on erityisen paljon velkaa, tai tämä oikeastaan Barbarian 2 pelille ja se toinen Arena peli on sitten enempi tuota ykköstä…

  Kontrollit ovat mitä ovat, valitettavasti, itku meinaa välillä päästä kun tuntuu että välillä henkikulta lähtee kun ei nyt vaan tee niin kuin toivois ajatuksen sulavassa juoksutustasolla 🙂 tai jätkää toimii just nyt kuin hidastetussa filmissä ja kankeasti animoituna. Mut muutoin peli on niin asenteellista namua ja Barbaarimeininkiä, josta todella huutava pula että nuo kankeat kontrollit nielee, ei mukisematta mutta nielee kuitenkin !

  Täysin puhdasta Hack’n’Slash menoa sivulta kuvattua (aikamoisen täydellinen genre ja oikea valinta), joten barbaarivaistot ja kiimat tämän parissa heräävät väkisinkin, alkeelliset ja eläimelliset sellaiset. Pientä rpg elementiiä on exp ja levelling uppii mukana mut aika pienessä osassa kuiteskin. Homma ei ole vain suoraa etenemistä vaan kentissä voi ja pitää välillä palata ees sun taas.

  Simppeliä mutta toimivaa.. Conan on vihdoin ja viimein saanut The Barbarian pelien jälkeen jopa "arvoisensa" pelin ! vaikka tämä ei millään tavoin virallisesti kyseisen Kimmerialaisen tuotos olekaan.

  Pelille on myös DLC paketteja tarjolla.. sekä toinen Arena tyylinen mätkintä ilman tämän seikkailullista puolta. • Luulisi olevan ikävä jotain muutakin panssarointia kuin nännisuojukset.

  0_1624373627096_efef81c1-8777-4570-80fe-e2ae09828c4e-image.png • @mikropiltti sanoi ryhmässä Age of Barbarian (Extended Cut):

  Luulisi olevan ikävä jotain muutakin panssarointia kuin nännisuojukset.

  Mitä turhia, ovat kumminkin tiellä.