The Videokid – 80s Edition • Eipä sitä paljoa edes peitellä mistä pelistä tämä on sinällään kopio Paperboy oli aikoinaan mainio peli (jota tuli tahkottua melkoisen määrät C64:lla) jossa jaettiin sanomalehtiä. Alhaalta ylöspäin rullas kenttä ja oli tarkoitus siinä väistellä kentällä olevia esteitä ja ”maastoa” varoa tai hyväksikäytellä ja samalla viskoa lehtiä mielellään postilaatikkoon, välillä toki suhahti lasinrikkoen suoraan olohuoneeseenkin 😄

  Tämä on rullalautailua vähän samantyylisesti, tämän päivän grafiikoilla, toki tässä ei sanomalehtiä olla jakamassa vaan VHS kasetteje viskelemässä 🙂 ihan kiva lisä noi avattavat 80-luvun ”ikonit” ja tuo pikkuisen kivan lisäsäväyksen ja halun hankkia ne.

  Ihan kiva hetken hupi silloin tällöin ja ihan laadukkaasti tehty eipä siinä ! mutta ei pärjää alkuperäiselle pelille. Kiva kuitenkin tämäkin omistaa ja silloin tällöin pikku hetki pompata pois arjesta. Mut pidemmän päälle pelaajansa viihdyttämiseen suurempina annoksina niin ei oikein rahkeet riitä.. hetken makupala siellä ja toinen täällä todella nopeissa rykäisyissä, niin sillain ihan toimii. • @tomi-n sanoi ryhmässä The Videokid – 80s Edition:

  Kiva kuitenkin tämäkin omistaa...

  Miten sen voi omistaa? GOGissa ei moista näy. Onko siitä jokin nettiä ruinaamaton fyysinen julkaisu? • @mikropiltti Okei, jos aletaan pilkkua nussimaan niin ei sitä sitten voi omistaa. • Minulle tuolla on suuri ero, kyse ei todellakaan ole pilkusta. En koskaan tuhlaa aikaani tahi rahaani peleihin, jotka ovat jonkin aktivoinnin tms. varassa.

  Itse asiassa hallintaoikeutta kaipaan, en laillista omistajuutta.