Super Blood Hockey  • Peli on kieltämättä ”melkoisen päätöntä kohkaamista” mutta kivan leppoisaa ja täyttä arcadea jota siltä osin pieninä annoksina kiva pelata ja sen pariin palailee erittäin mielellään, ei minään erityisen pitkiä annoksina mutta pieninä välipaloina silloin tällöin ehdottomasti ! Itse en ole koskaan NESsin jotain Hockey peliä pelannut mutta tästä kait se peruspohja on valettu pelillisesti, sitten lisätty muuta sälää ja verta oikein ämpärikaupalla ympärille. Mut toi leppoisuus on myös hitusen häämäävää, jos tätä tosissaan alkaa tahkoamaan niin ei olekaan enää sellainen leppoisa stressinpoistaja vaan on tosi kyseessä !

    Toki pientä taktista ulottuvuutta tuodaan ”mesomisen” rinnalle, että voit valkata pelaajasi vapaasti millainen sekoitus on seuraavia tyyppejä siinä sit... enforcer, sniper, playmaker.. jonka mukaan sitten valkkaat millä tyylillä vastustajasi ois paras nujertaa.

    En tiiä sitten oikein loppujen lopuksi onko tuoko tuo "verellä laträily" pelille nyt oikeastaan mitään oikeasti paljon pelillä lisäarvoa tuova juttu vaiko eikö !? koetetaanko sillä vain enemmänkin saada peliä ihmisten huulille jotta kukkahatutädit riehaantuisivat ? Tämä peli pärjäisi ja ansaitsee tulla kuitenkin ihan muilla ominaisuuksillaan ehdottomasti ihmisten tietoon ja pelattavaksi, täytyy toivoa että tuo ei kuitenakan karkoita mahdollisia pelin ostajia varsinkaan sieltä ihan nuoremmasta päästä, vaikka nykyään taidetaan slasher filmejäkin jo kehdosta asti vahdata.

    Täyttä ”arcadehuttua” halajaville tämä lienee jopa positiivinen ylläri ! jossa pelattavuus on kohdillaan, toki maalinteko itselleni aina välillä tuntuu tuottavan ongelmia ja sitten välillä taas luonnistuu kuin itsestään, tosin kyseinen efekti varsin tuttu ihan oikean maailman pallopeleistä, joten siltä kantilta jopa realistista, mitä tuskin ollaan kuitenkaan lähdetty millään tavoin tässä pelissä hakemaan.

    Mainio puolihumoristinen taidonnäyte ilmeisesti yhdeltä suomalaiselta pelintekijältä ! Ehdottomasti tutustumisen ja pelaamisen arvoinen ja saatavilla niin PC:lle kuin konsoleille ! 🙂