Milanoir • Jos leffojen puolella on niin sanotut italocrimit tuttuja, tai jos ei ole niin ehdottomasti vähintään jokunen kannattaa niistä katsoa ja tutustua genreen, nimittäin melkoisia tapauksia siellä tarjolla löytyy ihan useampikin !

  Tämä peli lähtee sitten hakemaan kovastikin niiden yleistunnelmaa ja koettaa parhaansa mukaan ammentaa niistä tunnelman. Suht koht hyvin siinä onnistutaan, toki pelinä ei mikään erityinen sinänsä mutta yleistunnelma pelastaa kyllä tässä tapauksessa aika paljon. Kontrollit ovat siinä ja siinä iskostuvatko selkäytimeen vai onko pientä hakemista koko ajan vaikka ois jo pelituntejakin alla..

  ..itse peli on hyvin pitkälti vallan toiminnan täyteistä räiskyttelyä, grafiikat on kivan yksityiskohtaisia ja taustoista löytyy kivoja pieniä yksityiskohtia toteutettuna kun niihin viitsii vähän huomiota pelaaja kiinnittää..

  ..musiikit ovat hyvät elleivät suorastaan erinomaiset, todellakin toimii ja nostaa fiilistä kattoon !

  Tuollaisena ”aikakautensa” fiilistelynä ja tunnelmapaukkuna erityisen onnistunut. Kyseisten leffojen lovereille todella mainiota fanservice kamaa niin sanotusti. Ihan puhtaasti taasen pelkästään ns. hardcore pelaajalle niin ehkä hitusen liian itseään toistava kuitenkin toi pelattavuus on ja kontrollit vaativat vähän sisäitämistä.

  Tykkään tuosta trailerissa jossa on siis näytelty ihan livenä ihmisillä tuollainen kohtaus, sillä juuri tuo kohtaus aloittaa tämän pelin ja sitten pelaat sen itse pikselimuodossa täysin saman kyseisen kohtauksen läpi. Todella hauska & mainio ja toimiva lisäys peliin ! 🙂 tykkään, idea joka toimii todella kivasti… varsinkin kun toi video on vielä ihan laadukkaasti tehty ja kunnioittaa todella alkuperäisiä lähdemateriaaleja oikein tyylikkäästi !

  Ihmisnäytelty ”pelin alku”…
  https://www.youtube.com/watch?v=rYjUxurm7NY

  Itse pelin traileri, joka tarjoaa jo aimoannoksen mukavaa musaa (jos ei muuta)…
  https://www.youtube.com/watch?v=venolx80wMM