Kopanito All-Star Soccer (PC 2016)  • Jos tuolla aiemmin oli varsin veristä hokia Suomalaisittain, niin nyt on sit futista ja taitaa tekijäpoppoo olla Puolan suunnalta. Vähän samantyylistä paitsi tässä ei veri lennä ja roisku yli äyräidensä. Vaikka mitään täysin puhtaita pulmusia ei tässäkään koko aikaa olla 😄

    Jos tälläinen hubailu kiinnostaa niin tämä on suht laadukas tekele. Pelistä saa myös nuo erikoiset superpower jutskat poistettua jos haluaa puhtaasti pelkkään jalkapalloon keskittyä, kuten magneetti jotta pallo tulee sulle tai jättikokoinen tuuletin oman maalin taakse puhaltamaan palloa pois päin. Mielipidehän tuo on täysin puhtaasti, tykkääkö noista pienistä vastustajan bonuskurittamisista vaiko eikö !? Sillä silmällähän tämä on suunniteltu että ne päällä olis ja niitä käytettäis, ne ei siis koko aikaa ole päällä vaan kun mittari täyttyy niin saa erinäisiä superpower jutskia sit käyttää joka tovin ajan sit siinä päällä.

    Ilmeisesti Nintendo World Cup ollut tämän esikuvana ja en tiiä onko tässä jotain Mario jutskia kans noilla hetkellisillä erikoiskyvyillä sit hankittua.

    Steam Achievementtejä tässä on aikamoisen pirun paljon jotain noin 400 peräti mut ei kyl viel pärjää Zaccaria Pinballille jossa niitä jotain 4500 ! 😄

    Sellaista kivaa hetken hupia ja hurvitusta tämäkin, pieninä annoksina siellä ja täällä toimii vallan mainiosti. Toki tuohon lätkää verrattuna tämä astetta monipuolisempi tekele siellä kentällä sitten, vaikka mitään simulaatiota tässä ei hakemassa ollakaan. Potentiaalia tässä on kuitenkin joillekin olla jopa ihan ”hidden gem” kamaa. Varsinkin siihen nähden että tätä ei kukaan varmaan tiedä, siis tämän olemassa olosta ja liekö kukaan pelaakaan niin on melkoisen under radar mennyt, mutta se ei ole alkuunkaan pelin ja sen laadun vika.