88heroes (2017) • Kiva ilopilleri tämä peli 🙂

  Huisi joukko tuota sakkia ! vaikkapas Gonan puhuu kuin Iso Arska konsanaan ja kuullostaa miehen imitaattorilta, löytyy Bubblea Bobblesta joka peffasta rustauttaa kuplia, leffasta Running Man löytyy se yksi sähköheppiheppu, Turtleiseista se niiden isukki jne… ties keitä ja nuitahan piisaa tosiaan tuon 88 verran ja taitaa olla tullut DLC joka vähän tuota joukkiota vielä kasvattaa tuosta määrällisesti.

  Elikkäs ideana että 8.8.1988 tapahtuu kummia ja sekalainen seurakunta (88 enempi tai vähempi pop-kulttuurista tuttua henkilöä, oliota, lähinnä fiktiivisia hahmoja) joutuu lähteä kiipeämään tornia kerros kerrokselta ylöspäin, jossa 88 kerrosta. Jokainen kenttä on todella nopea rykäys, lähinnä platform pomppimista ja enempikin nopeuspainotteista… jotta mitään suoranaista hypipompi meininkiä ei tässä kuitenkaan olla tekemässä, jotta siltä osalta ei mitään kovin kummoista klassikkoa olla vääntämässä…

  …omia joukkoja saattaa sitten nopeuden kustannuksella helpostikin teilaantua ja kokema harvennusta, mutta jos vielä tyyppejä jäljellä niin ei muuta kuin seuraavaa kehiin lennosta ! jokaisella on oma ”aseensa” jolla pystyy vähän suojautumaan, toiset toimii toisissa kentiessä paremmin ja toisissa huonommin, joten vähän tuuristakin kiinni että sattuu sopivat ominaisuudet osuva tyyppi aina kohdalle.

  Olettaisin että ”tällä hetkellä” erinäisissä aleissa saatavilla muutamalla hassulla lantilla, joten hinta ei varmaankaan päätä huimaa tai palella. Toki pelikin on tuollainen pieni hetken hupi välipala mutta todella mainio sellaiseen tarkoitukseen. Mainio piristysruiskautus aina silloin tällöin päivän varrella, vaikka useamman kerran päivässä nautittavaksi.

  Peli on tietyllä tapaa yhtä aikaa ”hauska ja tyhmä”. Yksinkertaistako ? todellakin ! kyllä mutta totta. Mainio pikasulattaja niiden isompien ja massiivisempien aiheuttamiin ähkyihin. Pääsääntöisesti ”rentouttavan turhauttava”. Yliyksinkertaisuus pelittää tällä kertaa kivasti, hetken huuma ja hurmaa.