Horizon Chase Turbo (2018) • Niin sitä on vaan ihminen kovasti erehtyväinen, sitä luuli että Outrun aika olis ollutta ja mennyttä mutta eipä sitä sittenkään voi tai pikemminkin kannata haudata taakseen ! Toki kyseinen peli ei meikäläiseen koskaan erityisen kovaa kolahtanut, mieluummin vaikka Stunts!in ihmeellisessä maailmassa ajeli mutta tämä tekele kylläkin on hiljalleen napannut messiin.

  Demoa tästä aikoinaan hyvin pikaisesti testasin ja sille ei pahemmin aikoinaan syttynyt mut nyt sitten Plussassa tuli koko versio ja sille mahiksen antoi, niin alun jälkeen on kyllä hiljakseen koko ajan enempi ja enempi koukuttanut.

  Saas nähdä kuinka vaikeustaso sitten, että jos se nousee sitten kovaksikin että alkaako mennä enempi hermojen kiristelyksi väkisin vääntämiseksi vai säilyykö kiva rentous silti vielä, joka tästä alemmilla vaikeustasoilla vielä tekee sellaisen leppoisan kivan silloin tällöin ajelun. Mut vaikuttaa toi "ajomekaniikka" kuitenkin sellaiselta että se pitää koko ajan paremmin ja paremmin hallita jotta myöhemminkin pärjää, toivottavasti ei sitten kuintenkin peli-iloa vievällä tavalla.

  Kisojen pituudet keskimäärin ovat täysin passelit, ovat osuneet kohdilleen just eikä melkein ! Ei liian lyhkäsii minipyrähdyksii että hommasta kerkiää saada kiinni mutta ei myöskään pidempää puuduttavuuttakaan ja väkisin pitkittämistä jotta pystyy kivasti ottamaan tosissaan mutta silti rennosti, kun uusintakaan ei loputtomia kestä.

  Grafiikka on maisemiltaan kivan vaihtelevaa ja maastoiltaan, vaikkei nyt hirveästi mihinkään sinällään vaikuta mutta virkistää kuitenkin kivasti 🙂

  Musiikki on hyvää, varsinkin toi tunnaribiisi sopii peliin todella mainiosti ja sitä jaksaa siellä taustalla kerta toisensa perään kuunnella eikä käy juurikaan edes ärsyttämään.

  Positiivinen ylläri tästä ainakin toistaiseksi kuoriutui ja vanhoilla eväilläkin näköjään potkitään vielä nykypäivänäkin todella pitkälle.. kiva hetken kesähurvitus jota yhden kesän pelailee ja sitten jää unholaan...

  ...silti puhtaan pelaamisen iloa ja riemua.