Robin Hood : The Legend of Sherwood (PC 2002) • Vähän aikaa sitten eräs Desperados teki uudelleen tulemisen III osan muodossa.. tämä on samaiselta tekijöiltä ja tais tulla tämä siellä ekan ja tokan aikoihin aikoinaan. Länkkäröinti saanut ihan kivastikin hehkutusta osakseen, sellasita erilaista ”taktista” länkkäripeliä ja tokihan se eka multa levyversio löytyy mutta varmaan aika harva enää muistaa tai liekö tietääkään että samaiselta firmalta tuli myös hyvin samankaltainen peli (kontrollit jne…) myös peli Robin Hoodista, ja tottahan toki sekin meikän pelikokoelmasta löytyypi ihan lootaversiona 🙂 Taso on vähintään yhtä hyvä kuin kuin mitä tuossa Lännen Veljelläkin, jos se tuttu peli niin on tämänkin kanssa kuin kotosalla.

  Pelin tehneet siis Saksan maalta oleva Spellbound Studios. Peli ilmestyi vuonna 2002.
  Tarina on tässä vallan kelvollinen ja sitä seurailee vallan mielellään mitä tuleman pitää.

  Grafiikka on kivannäköistä ja toimivaa tänäkin päivänä, kivan värikästä ja rakennukset kuten linnat näyttävät oikeastaan aika valloittavalta tässä. Karttoina pelissä toki Sherwoodin metsä, sitten löytyy viisi siinä vieressä olevaa enempi kylä tai kaupunki aluetta sisältäen tottakait Notthinghamin josta se kuuluisa Sheriffi kotoisin siis.

  Kuvakulma siis isometrisessä perpektiivistä kuvattuna, yläviistosta. Kuten on Commandossa ja Desperadossa kans. Homma nimenä siis poppoolla (a Robin siis etunenässä ja kumppanit peesaa vanavedessä, sakilla luonnollisesti erinäiset ominaisuudet joita siis pitää hyväksikäytellä jotta etteenpäin pääsee) on tarkoitus kuljetella heidät kenttien läpi, yleensä enempikin vältellen vihollisia väistellen tai ne piilosta kerrallaan napsien, toki pelissä on myös kelpo lähitaistelusysteemikin jos tukkanuottasille lähietäisyydellä joudutaan ryhtymään. Tunnetummasta iloisest miesjoukosta on mukana Puna Will, Pikku John, Tuck Munkki…

  Tämä peli on muuten tällä hetkellä GOGin kesäisessa 2021 alessa huikeat 0,79€ jotta melkeinpä ilmainen ja ehdottomasti tuon hintansa väärti !

  England, Anno Domini 1190 – Richard the Lionheart is held prisoner and his brother, Prince John rules over the simple peasants with an iron hand and this pure force of arms forces them to bend to authority. Only one man takes up the struggle against the oppressors, supported by a small band of brave and loyal followers. His name; Robin Hood.

  Roam the dense foliage of Sherwood, come face to face with royal trouble and battle against Prince John’s forces as you take on the role of legendary nobleman, Robin Hood. Team up with Little John and the rest of the Merry Men as the battle for the King’s throne ensues in this stealth-based, real-time strategy game.

  Key features:
  *Non-linear campaign system with over 30 different missions
  *Mission types from Robbery and Infiltration to Castle Attack and Ambush
  *Combines action and adventure with stealth tactical elements
  *Innovative combat system, interact with the mouse while fighting to access special combat skills
  *Play as Robin Hood, Little John, Friar Tuck or even Maid Marian, nine characters in all, each with specific abilities and attributes
  *Spectacular graphics with realistic atmospheric conditions like day, night and fog
  *Explore historic locations; Sherwood Forest, Nottingham Castle, York and many more

  Laitetaan tähän mainio & kattava arvostelu Gamespotin osalta, jossa kerrotaan kyseistä pelistä aikamoisen mainiosti, tehtävissä siis kivasti variaatiota ja tietyllä tapaa jopa ”valinnanvaraa”, joten mikään Desperadosin vanvedessä rahastus tämä ei ole pelkästään vaan sisältää paljon myös omia mainioita ideoita ja lisäyksiä jotka sen siitä erottavat.
  https://www.gamespot.com/reviews/robin-hood-the-legend-of-sherwood-review/1900-2897317/ • Tämä peli on muuten tällä hetkellä GOGin kesäisessa 2021 alessa huikeat 0,79€ jotta melkeinpä ilmainen ja ehdottomasti tuon hintansa väärti !

  GOG arvostelusta: Commandos for impatient people