Pixarin 4K leffat • Näemmä Disney ei omia leffojaan edelleenkään saa 4K:na ulos. Uusinkin eli 'Raya and the Last Dragon' muka 4K kiekko on upscalettu. Ei kiitos siis, normi Blu-ray siitä.

  Vaan erehdyin Pixarin osalta. Myös kolmanneksi uusin UHD Blu-ray julkaisu "Toy Story 4" on oikeaa 4K:ta eikä upscale. Juuri tänään viimein sain sen katsottua ja pohdin, että tämä olisi kova sana 4K:na (minulla on vain normi Blu-ray).

  Auts! Tilaussormea syyhyää... • @mikropiltti sanoi ryhmässä Pixarin 4K leffat:

  Tilaussormea syyhyää...

  Eivät nyt vaan tunnu saavan leffoja postitettua. Tuli tilattua TS4 4K versio (about $15) ja hiukka muutakin.

  Ne kaksi muuta oikeaa 4K Pixar leffaa ovat siis Onward ja Soul. Varmaan myös uusin eli Luca, kunhan nyt saavat sen kiekolla myyntiin. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Pixarin 4K leffat:

  Eivät nyt vaan tunnu saavan leffoja postitettua.

  No nyt läksivät. Eivät maininneet mikä humppafima tällä kertaa kuljettaa. Aiempi "Shipped with Pitney Bowes" saapui jonkin Parcel4you lafkan kautta noutoon lähipostiin. • Ei taida olla täällä elokuville varsinaisesti omaa osiota ja tilausta sellaiselle.. olis ihan tajuttomasti oma kirjoittelemia leffa-arvosteluita joita vois pistää sarjatulella tulemaan 🙂 😄

  Aikoinaan tietokonepelit oli se isompi juttu mutta nyt on leffojen maailmaan sitten tullut enempi syvennyttyä, vaikka vielä edelleen tietsikalla ja konsolilla pelien pelaamien on iso juttu ja kyllä vaan vaikkapa Ghost of Tsushima maistuu aivan huikealta 🙂 • Ne leffa-arvostelut menevät hukkaan täällä kun täällä aktiivisia käyttäjiä on kourallinen ja päälle satunnaiset käyttäjät.