Powerplay Hockey USA vs. USSR (C64 1988) • Itselläni eka lätkäpeli tais olla C64 ja sille Powerplay Hockey USA vs. USSR .. saamari en muistanutkaan että tuo on oikein Electronic Artsin peli ! Aivan helskutin hyvä peli oli kyllä ! suosittelen todellakin vaikka ajanhammas ehkä puraissut sekä nakertanut hitusen enempi kuin joitain muita klassikoita kuten vaikkapas Hat Trickiä, Bubble Bobblea, Archonia jne... noin vain ihan pintaraapaisulla muutama nimi mainittuna.

  Tais olla ensimmäinen hitusen realistisempi viristys ”simuloida” kyseistä lajia. Sen jälkeen sit piti venata että Bethesda sitten väsäs Wayne Gretzky Hockeyn (kolmehan niitä sitten tuli), uu jeah siinä sítä vasta oliskin jotain kun firma ilmoittais että nyt laitetaan muut projektit hetkeksi jäihin kun täältä peseekin Wayne G Hockey 4, siinä olis huuli pyöreänä porukalla ihmettelemistä että mistä se kana tällä kertaa pissii 😄

  Sitten sitä tulikin tosiaan EA:lta itseltää sen huikea NHL 94 joka tietyllä tavalla räjäytti pankin ja sitä tulikin sitten pelattua peli jos toinenkin.

  Kuiteskin nyt vasta kun katseli tämän Neuvostoliiton ja Usan mittelön tietoja niin siinä on myös ollut legendaarisen Rob Hubbardin musat ! joten nautiskelhaana miehen lurituksista.

  Tuossa musaa alkuun tovin verran ja sitten itse pelikuvaakin !
  https://www.youtube.com/watch?v=qWZFwFgBDN0 • Minä en muista moista ollenkaan. Olin tuolloin jo kiireinen Amiga pelien kerääjä.

  Wayne Gretzky Hockeytä tuli pikaisesti kokeiltua, muistaakseni sitä "pystyi" pelaamaan hiirellä. • Juu, muistaakseni tais olla kyllä aika täysin hiirelle suunniteltu se WGH ainakin eka. Suoraan ylhäältäpäin kuvattu ja siltä osin toi tuollaiseen astetta realistisemman hakuisempaan pelin aivan "uusia ulottuvuuksia" jos niin vois sanoa.. en tiiä pystykö sitä edes mitenkään näppikseltä tai joikkarilla pelaamaan, varmaan paljon haastavampaa ainakin jos pystyi...

  ...itselleni sitten vasta siellä kolmonen oli sillain että sai sen PC:lle ja diskettejä vei ihan pirusti 😄 niin oli jo vähän hiipumassa se pelisarja että sen osalta parhaat kultavuodet menivät ohitse valitettavasti kun ei ollut Amigaa ja en muista oliko noita aiempia edes PC:lle laisinkaan, muistaakseni ei. Wayne Kolmosessahan tuli sitten sivultapäin kuvakulma kans vaihtoehtoisena uutena ja sitten se meni vähän sellaiseksi että porukat ei tiennyt kummasta ois halunnut pelata.. sivulta kun näytti varmaan useimpien mielestä paremmalta mutta peli oli suunniteltu ja tehty ylhäältäpäin pelattavaksi kylläkin ! olikohan siinä kolmosessa sitten jotain managerihäröilyä kans lisäksi tuputettu mukaan kun pelisarja kuin vähän etsi itseään, tai pikemminkin uutta suuntaan mutta ei sitten kuitenkaan pystynyt uudistumaan vaan tössäs siihen sit sen pelisarjan matka. • Eka jäkispeli jota pelasin oli Nintendon jossa AI-molari oli mallia tyhmä ja maaleja oli helppo mättää ja sitten Segan NHL (kun Kurri oli vielä mukana Gretzkyn kanssa) ja sitten EAn NHL-peli (pelkkä demo).