Secret Agent HD (PC 1992/2021)



 • Mikäs se tämä tälläinen näyttää trailerin perusteella mainiolta ! 🙂 Enpä ole koskaan tälläisestä kuullutkaan, on näköjään GOGin pojat ja likat menneet sorkkimaan peliä entistä paremmaksi ?

  Onkos tätä joku ennen muinoin peräti pelannut ihan alkuperäisenä ja ehtaana versiona ? tai no miksei nyt tätä uuttakin !

  Secret Agent HD trailer, GOG…
  https://www.youtube.com/watch?v=swj90__twRU

  The greatest Secret Agent on the planet is back! Revisit the 3 original episodes in spectacular HD and guide Agent 006 to recover the Red Rock Rover project blueprints from the Diabolical Villain Society (DVS). Then help Agent 006 explore a hidden island in the brand new episode and uncover DVS's secret lair! Enjoy competing against all the Secret Agent fans on the new online leaderboards and collect a wide range of achievements along the way.

  Features:
  • Help 006 recover the Red Rock Rover blueprints by guiding him through all 3 original episodes in HD!
  • Uncover 16 Exciting new missions in the all new Secret Agent Episode 4, with challenging puzzles, action oriented hazards and rewards that will have you aiming for a spot on the top of the leaderboard!
  • 7 New Enemies, 2 New Powerups, Breakable Blocks, Secret Level, and More!
  • Be the first to earn all of the achievements including discovering the "Island Secret"!
  • New Difficulty levels of gameplay, Cloud Saves!
  • New OST in the Classic Adlib style to tickle your nostalgic funny bone!



 • Joissain GOG rukkauksissa on se vika, että alkuperäinen peli ottaa ja katoaa myynnistä. Esim. Baldur's Gate 1 ja 2 ovat saatavilla vain vuoden 2013 räpellettyinä muka enhanced versioina. Alkup. versiot hankkineille sentäs ovat alkup. versiot edelleen ladattavissa.

  Muistaakseni en itse ole oikeasti koskaan vielä ehtinyt yhtään Apogeen peliä pelaamaan. Pikaisesti kokeiltu ja silleen.



 • @mikropiltti Mitäs noista on sitten muokattu ? Jos lähinnä se että sen saa näppärästi nykykoneilla toimimaan (ja vaikkapas nostettu resoluutio) niin se on meikän mielestä vaan mainiota. Vai onko niihin jotain suuria heikennyksiä sitten tehty, onko niissä menty joiltain osin sitten pahastikin metsään ja homma kustu sitten oikein kunnolla ?

  Ei suurimmalla osalla porukasta ole kikkareen kiinnostusta niillä museovehkeillä hinkata ja manata niitä alkuperäisiä toimimaan ja "miljoonaa" eri rotjaketta pidellä pelikunnossa jotka vie tilaa ihan älyttömästi siinä sivussa. Asiaan vihkiytyneet ja alan todelliset hardcorettajat ovat asia erikseen ja se on heille elämmäntapa.



 • Muistelen Baldur's Gateissa rukatun tarinaakin ja ilmeisesti on saatu lisättyä bugejakin. Napinaa voi lukea GOG foorumilta.

  Secret Agentista ei hajua. Alkup. pelin piilotus ei kuitenkaan ole pop. Ei muuten GOG haku löydä moista ollenkaan.

  Ja GOG myy ne alkuperäiset DOS pelit DOSBoxiin wrapattuina eli toimivat kyllä ilman morsianta.



 • Päätyi kuitenkin MobyGamesiin: https://www.mobygames.com/game/secret-agent-hd