The Incredible Machine (1993 PC) • Tällä kertaa saamme olla Pelleistä se Peloton eikä Hermanni. Ainakin jollain tietyllä tapaa, vaikkei tässä nyt ehkä aivan suoranaisesti keksintöjä tehdäkään, vaan enempikin rojusta tuotetaan rata joka ratkaisee tehtävän.

  Tässähän pistellään ”ilmaan tavaroita”, jotka siellä pysyvät toki ja jotka fysiikan lakeja (noh tavaroiden leijuminen pois lukien) ainakin jollain tapaa pyrkivät käyttäytymään jos toistensa kanssa kontaktiin joutuvat..

  ..sitten saadaampi tehtävä joka pitäis niillä annetuilla tavaroilla toteuttaa, ja siitä pääsee sitten testailemaan ja tutkailemaan… sitten yritysten ja erehdysten kautta saadaan aina villimpiä ideoita ja virityksiä aikaan, jotka enempi tai vähempi ovat toimivia 😄 monesti visiot ovat korkealentoisempia kuin sitten mitä käytäntö tulee näyttämään ja kenties olemaan isku vasten kasvoja, jotta pelaajaraukka pääsee taas odottaman josko se lamppu siellä pään päällä vielä uudemman kerran taas syttyis ja tällä kertaa vielä aieampaa kirkkaammin 🙂

  Oli aikoinaan huikeaa hupia 🙂 kivaa vaihtelua ja vähän aivonystyröille erilaista tekemistä kuin mitä pelit yleensä tarjosivat, tunnit vain vierivät kun näitä testaili ja pähkäili ! ja niin se vaan sen samaisen tempu pelaajalleen tänäkin päivänä ja ajaa prikulleen mainiosti asiansa edelleen.

  Oli hyvä, on hyvä ja tulee olemaan hyvä. Elikkäs se lienee hyvän pelin merkki se, liekö paalukin

  GOGista löytyypi MegaPackiä ! joka on siis kolmonen joka ottanut hoteisiinsä myös ykkösen ja kakkosen !

  The Incredible Machine Mega Pack

  Do you remember watching with amazement when those cartoon heroes constructed machines to catch someone or start something? Those very complicated Rube Goldberg-like ones with knives, toasters, anvils etc? Or did you ever wonder how it would feel to construct a mouse-powered device to cook some eggs and launch a rocket?

  Well, the answer is here! Build monkey or mouse-powered machines, use lasers and fire fireworks, start fires using a bowling ball and flint, throw things with anti gravity platforms or a jack-in-the-box or crack open an aquarium with a cat, mouse, alligator, cannon, cheese and more!

  *Includes Even More Incredible Machine, The Incredible Machine 3 (contains all levels from The Incredible Machine 2), Contraptions and Even More Contraptions
  *Solve wacky puzzles with even more wacky solutions, using absolutely crazy contraptions
  *Countless challenges to keep you busy for many days to come • Ah, tämä oli kova