E-kirjasta äänikirjaksi • Kirjaa, joka on tarkoituksena ostaa, on saatavana sekä painettuna kirjana että e-kirjana. E-kirja on tietokoneen näytöltä luettava kirja. Äänikirjana sitä ei ole myytävänä. Onko e-kirja mahdollista muuttaa äänikirjaksi Windowsin sisältämällä ohjelmistolla tai asennettavilla lisäohjelmilla? Haluasin kuunnella kirjaa autossa. • Jaa-a, se on ja se ei ole, https://libguides.oulu.fi/c.php?g=682508&p=4869112

  Kysyppä kirjanmyyjältä eli teleoperaattori, kirjakauppa, jne mutta voi olla ettei ole mutta kysymällä selviää ja tulee viisaammaksi (ainakin pitäisi). • @marko-forssell kirjoitti: "Kysyppä kirjanmyyjältä eli teleoperaattori, kirjakauppa, jne mutta voi olla ettei ole mutta kysymällä selviää..."
  Joudun näemmä hieman selittämään kysymystäni. Minun ei tarvitse enää kysellä mainitsemiasi asioita kirjanmyyjältä, teleoperaattorilta, kirjakaupasta jne., sillä olen jo tarkistanut, että kyseistä teosta ei todellakaan ole julkaistu äänikirjana, kuten alkuperäisessä kysymyksessäni mainitsin.
  Antamassasi viitteissä on kuitenkin ohjeet, miten saan muutettua tekstin ääneksi. Aion kokeilla niitä seuraavaksi. Tietokoneääni ei tietenkään ole lähelläkään sitä kokemusta, minkä ihminen saa aikaiseksi lukiessaan teoksen äänikirjaksi. • Ymmärsin ettei ole e-kirjaa äänirkirjana mutta ajattelin että e-kirjan myyjä osaisi neuvoa onnistuisiko konversio mitenkään kotikonstein (muuten kuin tuo linkittämäni linkin avulla).

  E- ja äänikirjoissa on se huono puoli että niitä kirjoja jotka pitäisi muuntaa muotoon tai toiseen on julmettu määrä ja uutuudet joita tulee myös aikalailla ovat etusijalla eli kyseessä on pienoinen ikuisuusprojekti.