Haluan selvittää joitain asioita  • Joten, olen ostanut sdd: n kannettavaani ja haluan asentaa Windows uudelleen, mutta ssd: hen, mutta miten teen sen tarkalleen? Ja miten poistan ikkunat tällä hetkellä käytössä olevalta kiintolevyltä? Tehdäänkö USB-käynnistysikkuna Windows 10: n kanssa ja suoritetaanko se, valitsin sitten asentaa Win 10: n SSD: hen tai miten? Mutta en eniten neuvoteltu, jos avaimesi säilyy, jos asennan Win 10: n ssd: lle, on https://19216801.onl/ ko minulla vielä aktivoitu versio? Tai minun on syötettävä avain uudelleen, asia on, että en muista avainta.  • Aiotko jättää vanhan levyn koneen sisälle vai ei? Jos kyllä niin sitten irroitat siitä SATA-kaapelin ja aloitat asentamisen USB-tikulta (josta lisää myöhemmin) ja kun olet asentanut Windowsin SSDlle niin sitten sammutat läppärin ja pistät kaapelin kiinni vanhaan levyyn ja käynnistä koneen ja Windowsissa sitten formatoit (tai käytät DBANia (https://dban.org/) sen vanhan levyn. Jos et niin sama homma kuin edellä ja lopuksi sitten vanha levy irti ja riippuen haluatko varmistaa ettei kukaan urki sitä niin sitten poraat siihen reikiä muutaman kappaleen.

    Jollei ole USB-boottitikkua vielä niin sitten teet sen Windows Media Creation Toolilla ja lopussa sitten tulee valinta että tehdäänkö boottaava USB-media vai ei ja tässä tapauksessa kyllä (riippuen nettiyhteyden nopeudesta tuon Windowsin asennuspaketin lataus ja tikun teko kestää jonkun aikaa).

    Ellet tiedä mikä lisenssiavain on niin se löytynee esim. koneen pohjasta tai sitten jollei ole siellä niin sitten saat sen selville produkey-ohjelmalla ja kummmassakin tapauksessa otat sen kirjain-numerosarjan asennuksen aikana, aktivoinnin pitäisi onnistuman automaagisesti mutta ellei niin sitten pitää soittaa MSn tukeen ja "jutella" MSn puhelinbotin kanssa ja seurata ohjeita.