Windows 8.1 -puhelimen (Nokia Lumia 1020) yhteystietojen siirto uuteen Android-luuriin (Huawei) • Jälkeenjääneenä olen vailla pätevää ohjeistusta, miten menettelen, että saisin mahdollisimman kattavasti puhelimen yhteystiedot siirretyksi. Nyt ei enää oikein tule toimeen Lumialla, joten uusi luuri kaapin päällä odottamassa. • Microsoft accountin kautta Androidiin, luulisin. Eli Androidiinkin pitäisi lisätä M$-tili (ainakin kontaktien siirron ajaksi).

  Muita luuloja: sykkaa luuri M$ tilille. Tietsikalla kirjaudu selaimella M$ tilille ja lataa kontatktit csv-tiedostona, jonka pukkaat Android luuuriin (csv:n pukkauksen olen Androidiin tehnyt, toimii). • Jos kolmas kotimainen hallussa niin täällä https://www.wintips.org/how-to-transfer-your-windows-phone-contacts-to-an-android-phone/ yhdet ohjeet.

  Tässä jonkunlaiset ohjeet på finska:

  Tiedostojen siirto Lumiasta Android puhelimeen onnistuu helpoiten bluetoothin välityksellä.

  1. Muodosta bluetooth laitepari puhelimien välille. Salli samalla yhteystietojen ja muiden käyttö, jos puhelin sitä kysyy.
  2. Kun olet muodostanut laitepariyhteyden, niin mene android puhelimen yhteystiedot ohjelmaan ja valitse "lisää" - "tuonti/vienti".
  3. Valitse sieltä sitten, että "tuo toisesta puhelimesta" ja bluetoothin välityksellä. Jos kysyy jotain, niin hyväksy/paina ok kaikkiin.
  4. Siirron jälkeen yhteystiedot näkyvät Android puhelimessa normaalisti yhteystiedot osiossa.