Pytanie dotyczące gier retro... • Jestem po czterdziestce i pamiętam gry/konsole z lat 80-tych i 90-tych. Moje pytanie brzmi, jak i dlaczego gameboye są nadal popularne w miejscach takich jak Hot Topic.
  https://routerlogin.uno/
  Jakie dzieci kupują plecak w kształcie gameboya w 2019 roku? Dzisiejsze dzieci nie dorastały z tymi gra https://192168ll.link/ mi, jak się do nich odnoszą?

  Nigdy nie kupiłbym czegoś z lat 60. jako dziecko w latach 80., które nosiłbym jako oświadczenie. • Taitaa suurin osa retroilijoista olla vanhuksia, mutta kyllä jotkut nuoretkin aiheesta kiinnostuvat. Minua kiinnostavat itseäni vanhemmat leffat ja kirjat, videopelejä ei vielä silloin ollut. Musiikki erillään peleistä ja leffoista ei juuri kiinnosta.

  PS: Ei täällä juuri vastauksia heru, vaikka ihan suomeksi kysyy. • Haluavat nähdä mistä isä ja/tai äiti piti silloin kun olivat samanikäisiä kun jälkikasvu nyt.

  Kuuslankun joitain pelejä ei varmaan kannata esitellä kun kun on vain muutama väri ja grafiikat laatikoisempaa kuin legot tai minecraft.