Nyrkkeily (pelit) • Aikoinaan oli C64:lla TKO (1988) joka päräytti kun siinä oli ne naamat jotka pikku hiljaa ”rusentuivat” kun ottelu eteni, jotain aivan uutta ja käsittämätöntä.

  Sitten tuli tietsikalle todella huikean upea peli, suorastaan unohtumaton matskua tämä. 4D Sports Boxing (1991) Siinä sai tehtyä oman nyrkkeilijän, koon, ulkonäön, ominaisuuksia jne… grafiikkakin oli jotain mihin ei oltu aiemmin totuttu ja näytti valloittavalle. Oman aikansa nyrkkeilupelien ehdoton aatelinen.

  EA Sports sitten väsäs omaa Fight Night sarjaansa usean pelin osalta. Siinä nerokkainta oli että pädi otettiin avuksi ja kontrollit iskostuivat selkään ja huikeaa että tatit olivat kuin kädet joilla iskuja jaettiin. Fight Night Champion (2011), taisi olla sitten sarjansa viimeinen ilmestynyt peli, valitettavasti.. pelissä oli sitten lopulta 50 oikeaa nyrkkeijää ! siinä oli myös jonkin sorttinen tarinatilakin jne…

  Pitäisiköhän tuon pariin palata pitkästä aikaa !? Mira Potkosen mahdollisesti häämöttävän Olympialaisten mitalin kunniaksi, joka tosin voipi jäädä vielä tulemattakin.. suht hyvät saumat siihen kuitenkin tällä hetkellä vielä on. Tosin pelissä nyt ei pääse kuin Amin Asikaisella ottamaan turpakäräjiä vaikkapas itseään Muhamed Alia vastaan 😄

  Harmi tosiaan että pistivät EA:n osalta tuon nyrkkeilyhanskat naulaan ja sittemmin ovat vaihtaneet lajin itseäni täysin kiinnostamattomaan UFC juttuihin. Laji kun ei juurikaan nappaa verrattuna nyrkkeilyyn. Osittain elokuvatkin olleet nyrkkeilyn nostattajia itselleni, vaikkapas se Syltyn tunnettu Rocky elokuva sarja 🙂 toki muitakin nyrkkeilyleffoja tullut vahdattu.

  Saas nähdä onko tästä mahdollisesti sitten tuleva nyrkkeilypelien pelastaja !? 🙂
  eSports Boxing Club

  Toivottavasti tulis kunnon yksinpelikin, tai että kaverin kanssa vois samalta sohvalta matsata.. ettei olis pelkästään nettipeliä.

  Pelin kotisivut…
  https://www.esportsboxingclub.com/

  Steamin sivut…
  https://store.steampowered.com/app/1451190/eSports_Boxing_Club/ • Sitten tuli tietsikalle todella huikean upea peli, suorastaan unohtumaton matskua tämä. 4D Sports Boxing (1991) Siinä sai tehtyä oman nyrkkeilijän, koon, ulkonäön, ominaisuuksia jne… grafiikkakin oli jotain mihin ei oltu aiemmin totuttu ja näytti valloittavalle. Oman aikansa nyrkkeilupelien ehdoton aatelinen.

  Ilmeisesti hyvä peli (ei minun juttujani) vaan kyllä se kuutiografiikka vähän ahisti.

  MobyGamesista taas kuva, suurennettu 3x ilman ns. parannuksia:

  0_1627807794369_4fa7c67b-fef2-4421-9d29-d7b2356b552d-image.png

  Samaa sarjaa lienee kolme eri peliä:

  4D Sports - Driving v1.1 (1990)(Mindscape International Ltd.) [Racing - Driving].zip
  4D Sports - Tennis (1990)(Mindscape, Inc.) [Sports].zip
  4D Sports - Boxing (1991)(Mindscape International Ltd.) [Action, Strategy, Sports].zip

  Yhden tutun mielestä kaikki 3D pelit olisi pitänyt kieltää ennen PS5:n julkaisua ;o

  Minulle PS2 ja GC alkoivat olla riittävää tasoa. Liian monesta PS1 3D pelistä ei saa tolkkua, N64 oli pykälän parempi. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Nyrkkeily (pelit):

  Yhden tutun mielestä kaikki 3D pelit olisi pitänyt kieltää ennen PS5:n julkaisua ;o

  Omapahan on ongelmansa. • Jokusta nettipeliä nyrrkeilystä olen pelannut mutta kun pitää tehdä n+1 asiaa ennen matsia ja samat n+1 matsin jälkeen jne ja kontrollit itse matsissa sitten sormien tanssia näppäimistöllä niin kiinnostus lopahti äkkiä. Ihan kivoja kunhan ei aleta valmentamista sotkemaan mukaan sillä sitten peli ei olekkaan hetken hupia.