Onko BTRFS tarpeeksi vakaa ja luotettava?  • Hei,

    Asennan openSUSE Leap 15.3. En osaa päättää B https://nox.tips/ TRFS: n ja LVM-ext4: n välillä. Tiedän, että BTRFS: llä on paljon hämmästyttäviä ominaisuuksia, kuten tilannekuvia ja pakkausta, mutta tarvitsen jotain kalliotallia, joka ei kosk https://xender.vip/ aan rikkoudu. Tähän asti ext4 on ollut 100% luotettava minulle. En halua tehdä minkäänlaista BTRFS-järjestelmään liittyvää ylläpitoa. Jos BTRFS ei ole vähintään yhtä vakaa ja luotettava kuin ext4, pysyn LVM-ext4: ssä. Vaikka mahdollisuus rikkoutua on 0,01%, pysyn LVM-ext4: ssä. Lukemani perusteella näyttää siltä, ​​että BTRFS ei ole tarpeeksi vakaa tarpeitani varten, mutta tiedot näyttävät olevan hieman vanhentuneita. Joten onko BTRFS yhtä vakaa ja luotettava kuin ext4 vuonna 2021?  • Tekniikkaa en ole juuri tutkinut, mutta btrfs:tä on ollut lähinnä haittaa silloin kun olen sen erehtynyt asentamaan. Sen hienouksia en ole kaivannut.

    Joku vanha openSUSE täytti levynsä kun siivous ei toiminut. Tukipotilasta taas ärsytti satunnainen koneen käynnistymisen hitaus.

    Itse olen päättänyt pysyä ihan tasan ext4fs:ssä. LVM:mät olen nyt purkanut turhina kun vanhemmat pienet levyt ovat eläköityneet. Mielestäni system reserved blokit kannattaa poistaa tilaa viemästä kaikilta multa partitioilta paitsi rootista.