wifi hotspot ei käytännössä toimi (Nokia 7.2) • Androidikko lienee poistunut Flasheja jahtaamaan vaan onko jolla kulla muulla sama luuri? Tai kokemusta otsikon ongelmasta.

  Eilen läppäri toimi OK Nokia 7.2:lla jaetusta wifistä, tänään ei toimi. Yhteys muodostuu vaan liikennöinti ei käytännössä toimi. Thunderbird herjaa vaikka mitä, selain saattaa satunnaisen sivun saada ladattua.

  Testi toistettiin useamman kerran eikä puhelimen tietoliikenneasetusten resetointi auttanut. Kokeiltiin sekä 2.4 GHz että 5.0 GHz wifijakoa. Sama vika aina vaan.

  Läppäri toimii OK Nokia 8:n wifi hotspotilla sekä oikella wifi tukarilla. Ongelmallinen Nokia 7.2 toimii itse myös OK wifillä (mobiilidata disabloituna). Ainoa mikä ei enää toimi, on nettiyhteyden jakaminen Nokia 7.2:lla wifin yli (bt ja usb kokeilematta).

  Ideoita tai vastaavia kokemuksia? • Käytössä Android 10 ja mikä tietoturvapäivitys? • Uusimmat Nokia 7 kilkkeet (en tiedä mitä ne ovat) varmaankin käytössä. Potilas suostui käyttämään kaapelia ja nyt hot spot toimii OK.

  Wifin yli toimimattomuus on edelleen mysteeri.