Mikrobitin artikkelihaku  • Ehdotan vakavasti, että Mikrobitin foorumille perustetaan artikkelihaku tai asiasanahaku, joiden perusteella haetaan Mikrobitin numerot, joissa aihetta on käsitelty. Lukija voi sitten tilata kyseiset lehdet kotiinsa, jos ne ovat sattuneet katoamaan omasta kotona olevasta lehtiarkistosta.  • Tarkoitatko että ne lähetetään kotiin paperimuodossa? Jos noin niin vaatisi varastoa julkaisijalta ja olisi turha kuluerä.  • @pertti-savimäki sanoi ryhmässä Mikrobitin artikkelihaku:

    Ehdotan vakavasti, että Mikrobitin foorumille perustetaan artikkelihaku tai asiasanahaku, joiden perusteella haetaan Mikrobitin numerot, joissa aihetta on käsitelty. Lukija voi sitten tilata kyseiset lehdet kotiinsa, jos ne ovat sattuneet katoamaan omasta kotona olevasta lehtiarkistosta.

    On täysin mahdollista että tehdään foorumille jonkinlainen lehtikohtainen hakemisto aiheista, mutta se vaatisi melkein joukkoistamista ainakin vanhempien numeroiden kohdalta. Lisäksi kaikenlaiset aihesanat ovat aina vähän hankalia, koska eri ihmiset lähtevät hakemaan samaa tietoa vähän eri kulmista.