8BitDo Wireless USB Adapter • https://www.8bitdo.com/wireless-usb-adapter/

  Polkaisinpa juuri Kamppiin ja ostin Konsolinetistä kyseisen lelun. Takaisin sai kammeta älyttömään vastatuuleen, mutta jäin henkiin.

  Olen pelaillut Wii U Pro ohjaimella, jolle minulla on erillinen langaton vastanotin. Uusia Wii U Pro ohjaimia vaan ei saa (piraatteja toki) ja piti varmistaa selustaa.

  8BitDo adapterilla pitäisi saada PuuCeessä toimimaan PS4, PS5 ja Switch Pro ohjaimet. Kuulemma toimii jopa jokin Mikkiksen ohjain, joka normaalisti vonkaa storesta softaa. No sitä en aio hankkia ja Switch Pro ohjaimessakin on tatit väärin eli jäänee väliin. PS4 ja PS5 ohjaimia on tarpeeksi.

  Sen verta kuitenkin polkiessa rasituin, että tämän päivän ainoa harjoitus oli firmispäivitys. Hyvin toimi virtuaalisessa Winukassa.

  0_1631550816167_d9793119-8cc2-470f-982b-611e914c374a-image.png • Tää pitäisi varmaan testata


 • administrators

  Alkoi kiinnostamaan meikääkin, kun on noita retrokoneita jonkin verran kerääntynyt. • PS5 DualSense pariutui laakista. Muu (tärinäkin ainakin osin) toimii paitsi kosketuslevy ja sen nappi. Liipaisimetkin toimivat analogisina vaan toimiiko vastus = ??? (mikä lie softa sitä tukisi).

  Huonoa on se, ettei Xbox controllerin (jota matkitaan) AB ja XY nappien ristiin vaihto taida toimia ilman jotain Winukkasoftaa. Wii U Pro vastaanottimessa moinen on toteutettu rautatasolla.