Ilmoitukset ei näy ja You Tube ei toimi  • Windows 10 64 bit Home käyttis. Oikealla alhaalla näkyy, montako ilmoitusta tullut. Kun klikkaa kuvaketta ei näy ylhäällä kuin toimintokeskus ja sen yläpuolella ei näy mitään ilmoitusta. Alussa tätä ongelmaa ei ollut, tullut vasta myöhemmin.

    Lisäksi You Tubessa linkeistä esim. sähköpostiviestissä tulee ilmoitus: Video ei ole käytettävissä. Tämän videon katseluoikeus on rajoitettu. Yritä kirjautua sisään Google Apps-tilillä. Miten se tapahtuu?  • Google apps-tili on esim. gmail-tili eli gmailin tunnuksilla kirjaudutaan youtubeen tai googlen kauppaan (ja moneen muuhunkin paikkaan).

    Rajoitus voi olla ikäraja, maa/maanosan raja (joskus täysin typerä kun Suomessa ei voi katsoa suomalaista videota) tai sitten vain tietylle ryhmälle (ja Googlen työntekijät jotka siivoilevat youtubea) tarkoitettu.

    Ilmoitusongelma voi liittyä uuteen Win 10 versioon ja täällä https://www.tenforums.com/general-support/118989-action-center-stopped-working-after-1809-a.html#post1476644 on vinkki (englanniksi) miten se korjaantuu.